Suomen Sukututkimusseura Edistää suku- ja henkilöhistoriallista tutkimusta

Sukuseurojen keskusliitto ry Keskusliiton tarkoitus on olla kaikkien suomalaisten sukuyhteisöjen yhteinen foorumi.

Maakunta-arkistot Kun haluat tilata mikrokortteja

Kansallisarkisto Kansallisarkistossa on asiakirjoja keskiajalta meidän päiviimme noin 40 hyllykilometriä.

Vantaan Seudun Sukututkijat ry Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Suomessa asuva sukututkimuksesta kiinnostunut henkilö.

SukuJutut
Juuret
Sukututkimusohjelmia

Kirkkonummen kunta Kirkkonummen kunnan kotisivut

Karttahaku Kartta halutusta osoitteesta

Aira Rajainmäki on koonnut seuraavat siirtolaisuusaiheiset linkit:

Siirtolaisuusinstituutti Siirtolaisuusinstituutti on maamme ainoa muuttoliikkeiden tutkimiseen ja niihin liittyvän aineiston keräämiseen erikoistunut laitos, katso erityisesti Siirtolaisrekisterin Suomesta lähteneiden passiluettelot, matkustajaluettelot jne.

Suomi-seura Suomi-Seura on maailmalla olevien, sinne lähtevien ja sieltä palaavien suomalaisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestö.